Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Iskolaügy

Stampay János Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola

 

Igazgató:   Mgr. Czibor Katalin

Cím:          Stampay János utca 929/80, 943 42 Köbölkút

Telefon:     Igazgató: 036 – 7592441

        Igazgató helyettes: 036 – 7531171

        Könyvelőnő: 036 – 7531170

E-mail:       stampay@zsmgbelce.edu.sk

Honlap:      www.stampay.sk 

 

Az iskola épülete

 

Valljuk, hogy iskolánk feladata, megadni a lehetőséget, hogy minden 6 - 15 éves gyermek olyan műveltséggel rendelkezhessen, amely majd biztos alapot ad a világban való eligazodáshoz, amely a gyermekekben felébreszti az igényt a további művelődés szükségességére, az egész életen át tartó tanulásra.

Úgy véljük, hogy ebben a gondolatban fogalmazódik meg mindaz, aminek napról-napra át kell hatnia oktató-nevelő munkánkat az iskola életének minden területén.

Meggyőződésünk, hogy a tanulók akkor tudják képességeik legjavát nyújtani, ha anyanyelvükön tanulnak. A gyermek számára gondolkodásának, problémamegoldásának, értelmi és érzelmi fejlődésének sikeressége csak az anyanyelvén biztosított.

Hisszük, hogy testileg-lelkileg egészséges, boldogságra, fejlődésre képes, nyitott gondolkodású embereket csak a szülőkkel való szoros együttműködéssel nevelhetünk.

Ez iskolánk pedagógiai hitvallása, amely eszköze célunknak: olyan iskola megteremtése és megtartása, amelyben gyermek, szülő, pedagógus egyaránt jól érzi magát.


 


Slovenská verzia
Főoldal